Galleri

Denne hjemmeside er adaptiv, så på mobiltelefoner ligger MENUER ØVERST til højre på de tre sorte streger.

fotos af kandidater


Galleriet bliver opdateret efterhånden som jeg får taget fotos

Jeg vil lægge fotos i galleriet af de rundkørsler, jeg fotograferer rundt omkring. Jeg skulle gerne nå de første hundrede stykker i 2018. Disse vil være blandt kandidaterne til de 100 mest bemærkelsesværdige rundkørsler i Danmark.

Hvis du ved noget om rundkørslerne i galleriet her, eller i oversigten og på kortet, vil jeg opfordre dig til at skrive til mig. Det kan jo være, at netop din kommentar er afgørende for at netop DIN favoritrundkørsel kommer med blandt de 100 mest bemærkelsesværdige!

Når du klikker på et af billederne, forstørres det og nederst i højre hjørne af billedet kommer et lille felt “SHARE”. Når du klikker i det felt, kan du skrive noget om den rundkørsel. Kommentaren bliver sendt til mig og jeg kan så vælge at skrive din kommentar sammen med billedet, eller måske bruge oplysningerne i mit senere arbejde.

Er det dig, der har dekoreret rundkørslen, har du været med til at bygge den, eller har du en anden historie, der knytter sig til rundkørslen? Jeg er interesseret i det hele!


Load more